25. heinäkuuta 2011

Kirppiksellä!

Ihana, ihana, ihana kirppis! Mikä siinä on, että kirppiksillä käy tosi vähän ja joka kerta kun sinne pääsee, edessä on parin tunnin paratiisi ja sitä vannoo jatkossa käyvänsä kirppiksillä useammin?! ;)

Tänään lähdettiin aamupäivällä kaverin kanssa Hietalahden torille perinteiselle kesäkirppikselle. Viimeksi olen käynyt siellä 2-3 vuotta sitten. Ensimmäinen pöytä oli jo todella kutsuva, vanhempi rouva möi kaikenlaista merkkitavaraa (D&G, LV, Guess...). No, ei tullut ostettua, vaikka kaveri D&G:n laukkua himoitsikin. Jo toisesta kojusta sorruin ostamaan aivan tosi ihanan turkoosin huivin.


Pari tuntia nautimme kiertelystä ja auringosta. Löysin huivin lisäksi itselleni käyttämättömän L.O.G.G.in valkoisen paidan ja kummipojille jotain pientä myös. Ja koko päivän saldo oli 5,40 € :)


Sitten vielä Stockmann Deliin syömään broileri-caesarsalaattia ja päälle kuppi kahvia. Ja jotta päivä olisi vielä ihanampi, tarttui kotiin vietäväksi litra mansikoita. Nyt kelpaa iltapalaksi nautiskella mansikoita ja rentoutua vaikkapa uusimman Divaanin parissa. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...