6. heinäkuuta 2011

Ikeassa (taas)

Tänään päätin lähteä kummipoikani äidin ja isän seurassa Ikeaan, kun muut päivän suunnitelmat peruuntuivat. Mikäs siinä, ainahan Ikeassa on mukava kuluttaa aikaa. Kaveri oli ihan tosissaan ostoksilla ja osteli huonekaluja myöten kaikenlaista. Itse olen Älä osta mitään -heinäkuussa jumissa, joten ostin vain vähän ja ehdottomasti sellaista taas, mikä on ostoslistallani.

Droppar kannellinen purkki, huurrelasi/ruostumatonta terästä
Skubb lokerikko
Felicia huopa, ruskea ja valkoinen
Oon tosi iloinen noista huovista. Oon just tummanruskeaa torkkupeittoa etsinyt makuuhuoneen sängylle ja luonnonvalkoista olkkarin sohvalle. Sohva on ikivanha luonnonvaalea Ikea-sohva. Pitkälti saman näköinen kuin Ikean Ektorp, mutta ulkonäöllisesti hieman erilainen kuitenkin. Vitivalkeaa peittoa ei tietenkään voinut, ettei sohva näytä sen rinnalla täysin likaiselta. Tyhmä minä en edes ajatellut moista, mutta rakas supersisustaja-ystäväni tämänkin asian valaisi minulle. ;) Nyt kuitenkin on peitot! Kelpaa ottaa päikkärit kummassa vain ja kelpaa kissankin makoilla kivalla alustalla.

Mielellään olisin ostanut muitakin juttuja, mutta vaikka yleensä harvoin kohdalle sattuvat Ikea-reissut antavatkin aina erityisluvan ostaa ainakin jotain pientä, niin nyt on jatkossa pyrittävä pitämään kiinni ostamattomuuslupauksesta. Alla olevia tuotteita kuitenkin katselin ja pohdiskelin, olisivatko ne juuri niitä tuotteita, jotka kotiini jossain vaiheessa vielä tulisi.

Hemnes peili, mustanruskea 60x90 (tulisi makkariin vaakasuunnassa)
Gottis tarjoilukulho, kaksi kokoa 18cm ja 21cm
Kassett kannellisia laatikoita, valkoisia & mustia
Njuta kylpytakki, valkoinen
Skubb laatikko 6 kpl
Skubb kenkälaatikko 4 kpl
Tuossahan noita oli taas jonkin verran, kunpa olisikin niin, ettei ostoslistassa muuta olisikaan. Eli tuollainen Ikea-reissu meillä. Eikä mennytkään kuin seitsemän tuntia. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...