2. heinäkuuta 2011

Huh hellettä!

Ihanaa, että on kesä! Kuumuus on aika tuskaista, mutta en haluaisi siitä valittaa, sillä ehdimme sekä nauttia että kärsiä talvesta ihan tarpeeksi monta kuukautta vuodesta. Tällä helteellä on ollut kuitenkin se vaikutus, että tänään en ole saanut aikaiseksi yhtään mitään. En, vaikka olin niin tarmoa täynnä aamupäivästä. Täytyy yrittää ajatella, että ei se haittaa, ehtiihän sitä.

Tarkoitus olisi siis tosiaan käydä läpi kaikki mitä täältä asunnosta löytyy. Olen aina ollut säntillinen tärkeiden papereiden säilyttäjä ja nyt olisi tarkoitus olla sitä edelleen, mutta löysätä hieman, jotta tulisi säilytettyä jatkossa vain oikeasti tärkeät paperit. Ostin Tiimarista alennuksella valkoisia ja mustia ns. haitarikansioita, joihin arkistoin tärkeät paperini. Ennen olen säilyttänyt niitä normaalikokoisissa ja ties minkä värisissä mapeissa lipaston laatikossa ja ei niitä kovin sisustuksellisesti kauniiksi voi sanoa. :) Viimeisen vuoden olen vain kerännyt niitä pinoon laatikkoon, joten läpikäynti on tarpeellinen eikä valmistu ihan hetkessä. Lisäksi haluaisin sellaiset "leffalaatikot", joissa olisi vain pari tavaraa kauniissa järjestyksessä. Elokuvissahan on usein niin, että kun joku avaa laatikon, siellä on pari hassua tavaraa siistissä järjestyksessä, siitä nimitys leffalaatikko. :) Muita projektejani on kirjahyllyn tyhjennys ja myynti, keittiön kaappien läpikäynti, eteisen siivouskomeron järjestely ja siivous, makuuhuoneen kaappien siivous (osan olen jo tehnyt) sekä parvekkeen lattiarallien maalaus. Kesän alussa maalasin jo vanhat parvekekalusteeni valkoisiksi ja ostin Hemtexiltä ihanat istuintyynyt tuoleihin.Kiva nähdä oma kädenjälki tällä tavalla ja sekin tässä on mielestäni kivaa, että ensimmäistä kertaa oikeasti maalasin jotain omaa. Olen pari kertaa tainnut joskus menneisyydessä sutasta maalia jonnekin, jonkun toisen projektissa. Nyt oli ihan eka oma juttu. :) Seuraavana vuorossa on parvekkeen lattian imurointi ja pesu. Painekyllästetyt puurallit on sisällä pestyinä ja odottamassa maalausta.

Tässä tälle päivälle suunnitelmiani, seuraavaksi voisin varmaankin kertoa olohuone-/keittiösuunnitelmistani. Hyvää yötä! <3

2 kommenttia:

  1. Parvekkeen muodonmuutos on todella onnistunut. Tuleekin mieleeni ranskalainen, tunnelmallinen kahden hengen istuinryhmä jossa sivistyneesti nautitaan espressoa aamuauringossa. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, olen itsekin yllättynyt kuinka hyvin tuo onnistuikin. Siitä huolimatta vaikka hieman valumajälkiä tuoleihin tulikin ja pöydän alapintaa en toistaiseksi maalannut.

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...