8. heinäkuuta 2011

Espadrillot

Tänä kesänä kenkähimotus on kohdistunut valkoisiin Espadrilloihin. Tilasinkin sitten Spartoo.fi:stä kaksi paria Havaianasin Espadrilloja sovitukseen, koot 37 ja 38. Miellän viralliseksi kengänkookseni 37, mutta lähes kaikki kengät silti ovat kokoa 38. Muutamissa kaupoissa sovittelin koon 37 kenkiä ja tuntui lähes poikkeuksetta sopivan koko 37, lieneekö lestissä salaisuus. Noh, aivan into piukeena odotin taannoin kotiinpääsyä, sillä UPS oli ilmoittanut paketin saapuneen ja odottavan naapurillani. Äkkiä kotona sitten parvekkeelle ihanan värikkäiden Havaianas-kenkälaatikoiden kanssa, kamera mukaan ja sovittamaan kenkiä. Aloitin koosta 37, kuten pitääkin (pienin koko aina ensin!). Kenkä jalkaan ja DAMN!, liian isot. En ollut uskoa, että koko 37 on liian iso. Tähän mennessä ainoat kengät, joissa koko on pienempi kuin 37 on Reinot. No, mitäpä turhaan sitä 38 koon kenkää enää sovittamaan, joten ihanat valkoiset Espadrillot takaisin laatikoihin ja palautusvalmistelut käyntiin. Meinasin, että tilaanpa sitten 36-koon ja kokeilen, josko se olisi sopiva.Nyt tästä on kulunut jonkin verran aikaa ja tänään vihdoin soitin UPSille noutopyynnön merkeissä. Tulevat noutamaan kengät klo 12-13. Olen kyllä todella tyytyväinen UPSin toimintaan, ansaitsevat kyllä hyvän palautteen. Mutta niin, olen nyt sitten päättänyt etten pyydäkään vaihdossa pienempää kokoa Espadrilloista vaan pyydän rahat takaisin. Aikaa on kulunut sen verran, etten varmaan saisi uusia ihania kenkiäni kovinkaan nopeasti ja kohtahan kesä on jo ohi (Kääk!).

Nyt sitten olen iskenyt silmäni about konjakin ja nuden värisiin ballerinoihin. Jalkaani ei yleensä ballerinat sovi, mutta Sokokselta löysin ballerinat, jotka sopivat ja varmastikaan eivät olisi edes hiertäneet, sillä tuohon päkiän kohdalle jalkaterään ei askeltaessa kohdistunut minkäänlaista painetta. Sen jälkeen olen kurkistellut kauppojen ballerina-valikoimia ja kumma kyllä aina, kun silmiini osuu jokin kiva ballerinapari, huomaan merkin olevan Tamaris. Tämä siis on nyt lähiaikoina tapahtunut joka kerta, kun silmäni havaitsevat kivat kengät. Aleksi 13:ssa kokeilin konjakin värisiä Tamariksen ballerinoja, joissa oli matala kiilakorko. Jalkani eivät koskaan kestä korkoja, mutta eipä nämä jalassa tuntunut edes, että olisi ollut  korot. Mii laik!

Jos ei tänä kesänä ehdi hankkimaan, ehkä sitten ensi keväänä. :) Tämän postauksen aikana myös UPSilta soiteltiin ja siirsivät noudon maanantaille. Eivät olisi ehtineet hakea tänään klo 12-13 ja sitten myöhemmin iltapäivällä minä en ole kotona, sillä lähden pitkästä aikaa kyläilemään lapsuusmaisemiini ja nauttiman kaffetta isäni kanssa. <3

Nähdään ja kuullaan taas pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogini on muuttanut!

Uusi osoitteeni on http://whiteandfresh.casablogit.fi

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! <3

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...